top of page

Свободата да бъдеш наистина жив!


Хората по целия свят се събуждат от корпоративната кома и започват да мислят. Те започват да си задават въпроси за нравствеността на стандартния бизнес модел, да преосмислят своите приоритети и да слагат под съмнение обещанията на правителството да осигури „златните“ им пенсионни години. По-съобразителните хора са стигнали по-надалеч като се преместват от аналитичното мислене към мечтите. Те започват да си спомнят своите детски мечти и разбират, че не е задължително да се отказват от своите желания само защото са пораснали.

Те се питат, каква би била работата на тяхната мечта. И отговорите, които им идват на ум определено не са такива: - продавач в Макдоналдс; - чиновник в агенция за издаване на шофьорски книжки; - мениджър от средно ниво в голяма корпорация. - служител в застрахователна компания.

Това не предизвиква удивление. Но реално учудва това, че въпросът за идеалната професия не е довел до отговори, като: - доктор, юрист или счетоводител; - вице-президент или глава на компания; - собственик на традиционен бизнес.

И всичко е заради това, че хората (поне някои от тях) са престанали да мислят за работата на своята мечта и са започнали да мислят за живота на своята мечта като знаят, че в реалността тези две понятия са неразделими. Вие можете да спестите състояние, но ако за тази цел трябва да жертвате Вашите деца, отношенията или здравето, тогава какъв е смисълът? Вие можете да си позволите много неща, но дали ще се наслаждавате на тях, ако няма с кого да ги споделите? Все повече хора започват да разбират това…

Другите започват да осъзнават, че ходенето на монотонна работа само защото тя изисква само 40 часа на седмица, също не може да донесе истинско щастие. Те са разбрали, че безсмислената рутинна работа не може да отвори вратите на истинското удовлетворение от свободното време, което остава. И тази група също попада в нашата категория.

И все пак кои са тези съобразителни хора, които разбират новата реалност на съвременния свят?

Те принадлежат към най-различни делови и възрастови групи. Някои са включени в клубове на интелектуалци, други не са получили дори средно образование, а трети имат и едното, и другото.

Много от тях търсят спасение от лъжата, политиката и убиващата душата инертност на корпоративния свят. Други се спасяват от посредствеността на производствената работа, като се опитват да разредят скучния живот с различни приключения. Някои дори са били предприемачи, които са се събудили една прекрасна сутрин (или не са могли да заспят през цялата нощ) и са осъзнали, че не те владеят своя бизнес, а бизнесът ги владее.

Ако Вие попитате хората от тази избрана група, как изглежда животът на тяхната мечта, то те ще Ви отговорят, че това е съчетание на работа и почивка, вложени усилия, духовно познание и интелектуални размисли.

Движението МЛМ

Тези хора са намерили своята съдба в мрежовия маркетинг. Ние се присъединяваме не към индустрията: ние се присъединяваме към професията. И ние правим това не само заради парите (макар че много от нас, включително и аз, първоначално сме търсили богатство). Хората, които стават професионалисти в мрежовия маркетинг ценят богатството, което имат, но колкото повече разбираме от бизнес, толкова по-широка картина се разкрива пред нас.

Тези хора имат много по-широк поглед върху благополучието, отколкото при повечето хора. Вие никога няма да чуете от тях изражения от рода на „Парите не са най-важното …“ или „Това са само вещи…“, защото те знаят, че е много трудно да се чувстват благополучно, ако не могат да платят поредния наем за квартирата, вноската за автомобила или да купят хранителни продукти за своето семейство.

Но те не правят грешката, характерна за много хора, мислейки, че благополучието е само в парите. Те знаят, че истинското благополучие включва добро здраве, прекрасни взаимоотношения и духовна страна на живота. Когато те говорят за живот в изобилие, те имат предвид изобилието във всички области.

Истинската цел за повечето хора от тази група е крайния продукт, който продават: СВОБОДАТА. Свободата от нужди, свободата да бъдеш наистина жив, да имаш живот изпълнен със смисъл, значение и изобилие – красив и пълноценен живот.

Из "Манифест на Ранди Гейдж".

.....................................................................................................................................................................................................

Ранди Гейдж е един от световните лидери в областта на мрежовия маркетинг, но не е типичният милионер, който ще срещнете. Напуснал училище на ранна възраст, работел като мияч на чинии, лежал в затвора, на 30 години загубил цялото си имущество. Днес той е самоизграден мултимилионер, вярващ, че всеки има възможност и право да бъде здрав, щастлив и богат.

За мен

Дълга е историята на премеждията и препятствията, които преодолявах през голяма част от жизнения ми път, но те ме подтикнаха към непрекъснато търсене и опознаване на самата моя същност. В тази насока вървях с натрупване на много информация в различните области на познанието за духа и тялото. Промениха се убежденията ми и на въпросите за успеха в живота, започнах да получавам различни отговори от тези, с които бях израснала.​

Сега моят ден е запълнен от дейности, които ми дават увереността, че правя най-доброто на което съм способна. Поемам отговорността да вървя по пътя, който диктува сърцето ми, а той е изпълнен с много вълнения – такива, каквито съм си избрала, да носят удовлетворение, здраве, вдъхновение! Всички са обвързани с мисията ми да помагам на хората да преобразяват света около себе си, да бъдат свободни,  хармонични  и осъзнати, да разбират своето здраве и избират своето благоденствие!

bottom of page